Başlangıç ve Bitiş Tarihi
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
İş Sağlığı ve Güvenliğine Genel Bakış, Güvenlik Kültürü
Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde Çalışma Bakanlığı İş Müfettişi (Emekli) İş Güvenliği Uzmanı Sayın Haydar Kaçmaz tarafından sunulan “İş Sağlığı ve Güvenliğine Genel Bakış, Güvenlik Kültürü” adlı Konferans 28.03.2018 Çarşamba günü saat 12:45 ‘de Adana BTÜ Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

İş Güvenliği Uzmanı Sayın Haydar Kaçmaz, konuşmasında İş Sağlığı ve Güvenliği, iş yerlerindeki çalışma koşullarının sağlık ve güvenlik içinde olmasını temin eden ve sonucunda iş kazaları ile meslek hastalıklarını azaltan bir alan olduğuna vurgu yaptı. Türkiye’deki ve dünyadaki iş kazalarına dair rakamsal bilgiler veren Kaçmaz, iş sağlığı ve güvenliği konusunda katılımcılara vizyoner bir bakış açısı çizdi.

Konferansın sonunda Adana BTÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Onur Çelik ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Güneş Kibar katılımlarından dolayı Haydar Kaçmaz’a ve dinleyicilere teşekkürlerini iletti.