Başlangıç ve Bitiş Tarihi
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
Nasıl Başardım
Adana BTÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde 09.05.2018 Çarşamba günü saat 12:45’de Üniversitemizde gerçekleşen “Nasıl Başardım” adlı Konferansa McKinsey & Company Proje Müdürü Sayın Ozan SAYAR konuşmacı olarak katıldı.

Yeditepe Üniversitesi Endüstri ve Sistem Mühendisliği Bölümü mezunu olan Sayar, lisans üstü eğitimini Stanford Üniversitesi Yönetim Bilimleri ve Harvard Üniversitesi İşletme alanlarında gerçekleştirmiş olan Ozan SAYAR konuşmasında, öğrencilere ve katılanlara “Başarıya ulaşmada karşımıza çıkan hiçbir şeyin engel olmadığını ve başarmanın önünde hiçbir engelin duramayacağını vurguladı.

“Nasıl Başardım” adlı Konferansta öğrencilerin ve katılımcıların Başarı ile ilgili merak ettikleri soruları da cevaplayan Ozan SAYAR’a konuşmasından ve katılımında dolayı KAPUM Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Onur ÇELİK ve KAPUM Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. İ.Efe EFEOĞLU plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.